Ugrás a tartalomra

Tervezőgrafikus hallgatók sikerei

Megújult Orfű arculata

Negyedéves hallgatónk, Kovács Eszter egyetemen készült munkája lesz a jövőben Orfű új arculata!
Az újragondolt Ű betűvel egy saját jelet kapott a település, mely könnyen megjegyezhető, és bármilyen felületen jól használható.

"Az új logó mind színhasználatában, mind grafikájában a korábbi arculati elemekből inspirálódott. A színhasználatban a korábbi színek pasztell árnyalatai jelennek meg, melyeket termékkategóriákként változó módon használ a település. A betűk ugyancsak reflektálnak a korábbi logó játékos grafikájára, amelyek szimbolikájukban most is a vízparti üdülőhely hullámait hordozzák magukban." (www.turizmus.com)

Kovács Eszter arculati kézikönyve: https://www.behance.net/gallery/136516435/ORFU-branding?fbclid=IwAR30VKi...
Logo animáció: https://fb.watch/eanrA3CKZ2/

 

 

Czimbalmos Boglárka és a LLAMAGEDDON

Itt van az alpakalipszis, de semmi baj, mert a világvége még sosem volt ennyire bolyhos! Megérkezett Győri Zoli és a The PanIQ Room™ Franchise legújabb társasjátéka, mely egyszerre jelent meg az USA-ban és Magyarországon.
A nemrég megjelent játék dizájnját egyetemünk végzős tervezőgrafikusa, Czimbalmos Boglárka készítette, ez volt Boglárka diplomamunkája. A temérdek illusztráció mellett játéktáblát, csomagolást, social media megjeléseket, pólókat és egy weboldalt is tervezett.

A Llamageddon egy pihekönnyű, kommunikációs partijáték 3-6 játékos részére, melyben hatalmas szerepet kap a helyzetfelismerés és meggyőzés. Ezért ha szereted a humort, jó a beszélőkéd és a barátaiddal, családoddal valami vidám, mégis csavaros partijátékra vágytok, akkor a Llamageddon a Ti játékotok lesz!

Bemutató videó: https://youtu.be/xBbRUrdZw10
Webshop: https://llamageddon.hu/
USA Store: https://linktr.ee/llamageddongames