Ugrás a tartalomra

Knorr-Bremse művészeti installáció pályázat 2018

 

 

 
A Knorr-Bremse Vasúti Járműrendszerek Hungária Kft. idén pályázatot hirdetett a képzőművészeti és iparművészeti felsőoktatás hallgatói számára kültéri installáció alkotására és megvalósítására. A pályázat célja, hogy az alkotással a Knorr-Bremse vasúti fejlesztő központjába és gyárába látogatók számára látványos, lényegretörő és közérthető módon váljon egyértelművé a cég tevékenysége és értékei.

 

Az alkotás témája vasút, nagysebességű vonatok, sebesség, innováció, fékezés, biztonság, jövő és nemzetköziség. A pályázat célja, hogy az alkotással a Knorr-Bremse vasúti fejlesztő központjába és gyárába látogatók számára látványos, lényegre törő és közérthető módon váljon egyértelművé a cég tevékenysége és értékei. Helyszíne a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. telephelye (1238 Budapest, Helsinki út 105.).

A legjobb három pályázó egyenként nettó 500 000 Ft díjazásban részesül, mellyel a Megbízó az alkotás tulajdonjogát vásárolja meg. Ezen felül a három legjobb pályamű közül a kiválasztott és megvalósuló pályázat(ok) alkotója további 500 000 Ft pénzdíjat kap.

Az elkészített pályázat dokumentumait az alábbi e-mail címre és/vagy levelezési címre kérjük elküldeni:
kommunikacio.BUD@knorr-bremse.com
1238 Budapest, Helsinki út 105.

Beadási határidő:
2018. június 15.

 

A pályázati kiírásról bővebb információ az alábbi webhelyen érhető el:
Pályázat határidő: