Ugrás a tartalomra

A Hybridart alkotói pályázatai 2020

ALLEE - Staccato: felhívás képző és iparművészeknek!
Az Allee keresi azokat a tehetségeket, akik megálmodják a 3 új függesztett installációjuk felületeinek látványos grafikáit! Ismert magyar képzőművészek, zenészek vagy formatervezők nosztalgikus hangulatot árasztó műveit öntsd modern, formabontó köntösbe, és adj hozzá ízlés szerint a saját stílusodból!
Összdíjazás: 1 millió Ft !
A részletes felhívás itt olvasható!
 
Budapest Fresh Meat: felhívás 35 év alatti fotóművészek részére!
A Budapest FotóFesztivál a Hybridart Management együttműködésben pályázatot hirdet 35 év alatti fotográfusok számára csoportos kiállításon való megjelenésre. A pályázaton nyertes alkotók munkáiból 2021. március 10-től március 31-ig tartó csoportos kiállítás nyílik a Hybridart Space-ben, a BPF kiemelt eseményeként.
További részletek itt olvashatók!

Budapest Bank - RE_CREATION : alkotói pályázat!
A Budapest Bank év végén kiemelt figyelmet szentel a műanyag, papír - és fémhulladék, valamint a használt írószerek gyűjtésére, melyek alkotói pályázatunk keretében látványos installációként éledhetnek újjá a bank fővárosi központjában. Ha szívügyed a környezetvédelem, jelentkezz egyénileg vagy csoportosan pályázatunkra, és mutasd meg, hogyan készítenél a fent felsorolt négy hulladékcsoport felhasználásával napjaink környezeti problémáira reflektáló, impozáns, szembeötlő, magas művészeti értékű alkotást! A pályázat hívószavai: haladás, jövő, sokszínűség, lendület.

További részletek itt olvashatók!

Weblap: https://hybridart.hu/hu

 

Pályázat határidő: