Ugrás a tartalomra

Havas András Víz és Innováció Díj pályázat 2021

A Magyar Víziközmű Szövetség „Víz az Élet Alapítványának" pályázata legfeljebb 35 éves fiatalok számára.

 

A pályázat célja: A fiatal szakemberek részvételének erősítése és növelése a víziközmű-szolgáltatás jelenlegi gondjainak végiggondolásában és megoldásában, különös tekintettel a környezettudatos gondolkodás és a fenntartható fejlődés elvének terjesztésére.

 

Pályázhatnak: főiskolai/egyetemi hallgatók, pályakezdő vagy fiatal szakemberek (felső korhatár 35 év). Lehetőség van közösen készített pályázat benyújtására is (közös pályázat esetén a korhatár szerinti követelmény minden résztvevőre vonatkozik). A pályázat lehet: tanulmány, esszé, folyóirat cikk, kutatási beszámoló, gyakorlati eredmények összefoglalása.

 

A pályázatok benyújtásának módja: A pályázatot magyar nyelven, elektronikus formában kell elkészíteni és a rozmaring.kata@maviz.org e-mail címre szükséges megküldeni. Nagyobb terjedelmű pályázat több részletben vagy tömörített állományként is küldhető a fenti e-mail elérhetőségre, illetve amennyiben e-mail útján nem lennének átküldhetőek, úgy kérjük, jelezzék ezt felénk, hogy más küldési módszert egyeztessünk.
A pályázat beadásakor mellékelni kell két szakmai ajánló írásbeli ajánlását, akik nem lehetnek a pályázó hozzátartozói, valamint a pályázati felhíváshoz mellékelt, a pályázó által kitöltött adatlapot, illetve nyilatkozatot {l. sz. melléklet).

 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. április 20. (kedd).

 

A határidő után beérkezett vagy postára adott pályázatok nem kerülnek elbírálásra.
A pályázatok elbírálását Bíráló Bizottság fogja végezni. A Bíráló Bizottság fenntartja a jogot arra, hogy nem megfelelő számú vagy minőségű pályaművek beérkezése esetén az adott évben a Díj ne kerüljön átadásra.

A pályázatok értékelésének főbb szempontjai:

  • A pályamű összhangja a felhívásban szereplő célokkal
  • A téma jelentősége, fontossága
  • A problémák kezelésének, megoldásának ötletessége és megvalósíthatósága
  • A pályamű áttekinthetősége, logikai felépítése, érthetősége, megjelenése


A nyertes pályázat díja: nettó 500.000,- Ft.


A vírushelyzet kapcsán kialakult bizonytalan szervezési körülmények miatt a díjátadás időpontjáról és helyszínéről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket, az azzal kapcsolatos információkat természetesen időben jelezni fogjuk.

Nagy Edit
főtitkár


Melléklet: Adatlap és nyilatkozat (doc)

Teljes pályázati kiírás: (pdf)

Pályázat határidő: