Ugrás a tartalomra

"Édes érzés" - alkotói pályázat

A Magyar Cukor Zrt., a Koronás Jótett Program égisze alatt 2016. október 21. és november 18. között alkotói pályázatra hívja a képzőművészeket, képzőművészeti egyetemistákat, művészettel foglalkozó iskolák, csoportok hallgatóit, mindazokat, akik egy jótékony célú pályázaton megmutatnák, mit is jelent számukra az "Édes érzés".

 

Az "Édes érzés" egy fagylalt elnyalásától, a dolce vita hangulaton át, a szerelem titkos mélységéig számtalan élményt, emléket, érzést jelenthet, gondolatot ébreszthet, és számos utat nyithat a művészi kifejezőerőnek. Szeretnénk, ha alkotóink megjelenítenék az ehhez kapcsolódó szabad asszociációjukat, művészi gondolatukat szabadon választott képzőművészeti technikával.

 

A beérkezett alkotásokat háromtagú, hiteles, képzőművészeti zsűri értékeli. A legjobb húsz alkotást Kaposváron, impozáns kiállításon mutatjuk be, ennek 2016. decemberi megnyitójára pedig eseményt szervezünk, amelyre meghívjuk a média képviselőit, valamint a kaposvári ismert embereket, vállalatokvezetőit is. A zsűri által kiemelt pályaművek alkotói egyenként 50 ezer forint díjazásban részesülnek.

 

A "Édes élet" megjelenítésének alkotói igazi jótevővé is válnak, mert a művek online jótékonysági árverésen vesznek részt a Koronás Jótett programhoz kapcsolódva, a befolyó összegekkel pedig a rászorulók karácsonyába csempészünk egy kis örömöt.

 

További információk: http://koronascukor.hu/alkotoi

 

Édes érzés pályázat

Pályázat határidő: