Ugrás a tartalomra

Kipakolás 2. - PTE MK EZM és LFZE elektronikus koncert

Az esemény ideje:   -  
Helyszín: Lumen Kávézó, Horánszky utca 7a, Budapest 1085
 
Az est a "Kipakolás" című új sorozat második felvonása, ahol zenei oktatási intézmények diákjai koncerteznek.
Ez alkalommal a PTE MK elektronikus zenei médiaművész szakirány és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elektronikus zenei médiaművész szakirány hallgatói alkotnak vegyes duókat.

 
A fellépők:
Domokos Emőke (PTE-MK) + Komjáti Áron (LFZE)
Novák Ábris (PTE-MK) + Cséffán Dávid Ruben (LFZE)
Hámori Tamás (PTE-MK) + Vajda Vendel (LFZE)

 
A "Kipakolás" név a Képzőművészeti Egyetem és a PTE Művészeti Kar év végi művészeti bemutatójától lett kölcsönözve, ahol a diákok az azévi munkáikat “pakolják ki” egy tárlat keretében. Itt a diákok, tanárok és érdeklődők megnézhetik, hogy abban az évben ki mivel foglalkozott, mire jutott, mit alkotott. Hasonló hagyományt szeretnénk most meghonosítani különböző zeneművészeti iskolák részvételével. Egy olyan, rendszeres bemutatkozási lehetőséget a diákoknak, ahol egymást meghallgatva koncert formájában mutathatják meg egymásnak és a közönségnek, kit mi foglalkoztat és mire jutott a munkában egy adott időszak végén - praktikusan negyedévente egyszer. Az iskolák bemutatkozása mellett célunk az is, hogy a különböző iskolák diákjait egymással megismertessük és őket közös munkára inspiráljuk.
Az érintett iskolák diákjainak a belépés ingyenes, a többieknek a belépés kettőezer ötszáz forint, mellyel fellépőinket és a sorozat létrejöttét támogatjátok!

 
A sorozat első része május 29-én: https://www.facebook.com/events/930546205536714/ Kevesebb jelenjen meg
A koncert megvalósulását az NKA Hangfoglaló Programja támogatja.