Ugrás a tartalomra

VI. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency 2023

Helyszín: Szólád
Időpont: 2023. július 31 - augusztus 13.
A Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre. Az Alkotóműhely és Art Residency a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat hivatalos partner eseménye. Az Alkotóműhely és Art Residency lehetőséget biztosít a hazai művészek részvételén túl, külföldi művészek (Visegrádi Együttműködés tagországai előnyben) részvételére is.
Az Alkotóműhely és Art Residency két hétig tart, ahol tizenöt művész alkothat (10 hazai, 5 nemzetközi). Az Alkotóműhely és Art Residency végén az elkészült alkotásokat kiállításon mutatják be.

MŰVÉSZETI MENTOR: Szinyova Gergő, festőművész
SZAKMAI PARTNEREK: acb Galéria, KOGART.HU, KULTÚRA.HU, Szólád Község Önkormányzata
KIK JELENTKEZHETNEK: A pályázatra jelentkezhetnek magyarországi, és nemzetközi, már önálló művészeti tevékenységgel rendelkező, 18. életévüket betöltött művészek.


PÁLYÁZATI ANYAGOK BEKÜLDÉSE:
A pályázati jelentkezést a Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency honlapján lehet benyújtani, az alábbi linken: https://kortarsalkotomuhely.hu/alkotomuhely/#jelentkezes

Amennyiben a jelentkezés közben bármi probléma merülne fel, a jelentkezési dokumentumokat az alábbi e-mail címre is el lehet küldeni: jelentkezes2023@kortarsalkotomuhely.hu

Jelentkezési határidő: 2023. június 2.

A PÁLYÁZATI FELTÉTELEK és a további információk megtalálhatók az esemény weboldalán:
https://kortarsalkotomuhely.hu/alkotomuhely/
FB: https://www.facebook.com/KortarsAlkotomuhely

Pályázat határidő: