Ugrás a tartalomra

Nyílt nap a Művészeti Karon

Az esemény ideje:   -  

A kari nyílt nap folyamán 2016. november 8-án kedden a Zeneművészeti Intézet, november 9-én, szerdán a Képzőművészeti Intézet és a Média-és Alkalmazott Művészeti Intézet látogatható.

 

Helyszín:

 

Zsolnay Kulturális Negyed, 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 16. E33-as épület, (Basamalom utcai bejárat felől) 
http://www.zsolnaynegyed.hu/tartalmak/Zsolnay_negyed_megkozelites

 

Program:

 

november 8., kedd

A Zeneművészeti Intézet november 8-án, kedden egész nap várja az érdeklődőket az órákon. A felvételi vizsgáról és a követelményekről 13.00 órakor a Liszt Ferenc Hangversenyteremben tartunk tájékoztatót. A hangszeres tanároknál előzetes egyeztetés alapján meghallgatásra is lehetőség van a nyílt napon kívül.
Kérésekkel és kérdésekkel Sipos Judit intézeti menedzserhez lehet fordulni a siposj@art.pte.hu címen.

A nap órarendje (xls)

 

november 9., szerda

11.00 órától az E33 121-es teremben Dr. Lengyel Péter oktatási dékánhelyettes, Dr. Fusz György tudományos dékánhelyettes, a Média-és Alkalmazott Művészeti Intézet igazgatója és Dr. Raffay Endre, a Képzőművészeti Intézet igazgatója tart tájékoztatót a festészet, szobrászat, kerámiatervezés és tervezőgrafika szakok után érdeklődőknek, majd a szakfelelősök beszélnek a különböző szakok sajátosságairól. Ezután lehetőség nyílik műterem- és műhelylátogatásokra, oktatókkal való személyes konzultációkra, valamint a hallgatókkal való találkozásra is.

 

Az elektronikus zenei médiaművész szak iránt érdeklődő diákokat az E33 alagsori -110-es teremben várják a szak oktatói és hallgatói.

 

nyílt nap