Ugrás a tartalomra

KARI KOMMUNIKÁCIÓ RENDJE

Tisztelt Hallgatók!

Karunk aktuális információs felületei weblapunk, illetve facebook oldalunk, valamint az intézeti faliújságok. Minden tanulmányokkal kapcsolatos információt, a kar és intézetek aktuális híreit, eseményeit közzétesszük ezeken a felületeken. 
Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel ezeket a fórumokat!!! Az információ hiányából eredő hátrányokat sajnos nem tudjuk legtöbb esetben orvosolni, Önöknek ez akár  anyagi illetve tanulmányi nehézséget is okozhat.

 

Weblapunkon a HALLGATÓKNAK menüpontban összegyüjtöttük a legfontosabb információkat. Tanulmányaikkal kapcsolatos információkat találhatnak az ADMINISZTRÁCIÓ menüpont alatt is. Weblapunk aloldalain jobboldalt található egy hírdoboz, melyben a Kar hírei és eseményei mellett az Önöket érintő legfontosab aktualitások közvetlenűl is elérhetőek. Pályázatokról, ösztöndíjakról, táborokról, külföldi lehetrőségekről a PÁLYÁZATOK menüpont alatt találnak információt.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy tanulmányaikkal kapcsolatos ügyeik intézésének rendje a következő:

Tanulmányi Osztály felkeresése félfogadási időben - ügyeik elintézése a TO-n.
Amennyiben problémájuk technikailag nem kezelhető itt, átirányítják Önöket a 105-ös szobába az Informatikára. Az Informatika a TO előzetes felkeresése nélkül nem fogad ügyfeleket!!!