Ugrás a tartalomra

Rendkívüli zárvás a Kari Könyvtárban / Extraordinary library closing

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy a 484/2020. (XI. 10.) sz. Kormányrendelet értelmében – a vészhelyzetre való tekintettel – a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont teljes hálózata – a Tudásközpont és kari könyvtári egységek – 2020. november 11-től 30 napra bezárnak. ‼️

Ez idő alatt:

  • A helyben használat és a kölcsönzés szünetel.
  • Online szolgáltatásaink folyamatosan elérhetőek maradnak.


A szolgáltatásokkal kapcsolatos információkról és további intézkedésekről folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani a https://www.lib.pte.hu/ oldalon.

Elérhető könyvtári szolgáltatások PTE hallgatóknak 5 pontban: https://my.lib.pte.hu/elerheto-konyvtari-szolgaltatasok-pte-hallgatoknak-5-pontban/

A zárvatartás alatt is elérhető könyvtári szolgáltatásokkal kapcsolatos részletes tájékoztató itt érhető el: https://www.lib.pte.hu/hu/rendkivuli_zarvatartas-375

A helyzettel kapcsolatban szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

 

A Művészeti Kar könyvtárának "Korlátozott jelenléti szolgáltatásait" az alábbiak szerint lehet igénybe venni:

PTE polgár oktatók, kutatók és hallgatók, előzetes telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvételt követően, a könyvtárral egyeztetett időpontban átvehetnek kölcsönözhető dokumentumokat (kölcsönzés) és leadhatnak náluk lévő könyvtári dokumentumokat (visszavétel) a Könyvtár bejáratánál kialakított átadás-átvételi ponton a veszélyhelyzet lejártáig.

Telefon: (72) 501-500 / 22 818
E-mail: info-muveszeti@lib.pte.hu

A Művészeti Kar könyvtárának átadás-átvételi pontja az alábbi idősávban üzemel:

Hétfő-Csütörtök: 7:30 - 16:00
Péntek: 7:30 - 14:00

Az átadás-átvételi pont üzemeltetése során a könyvtár az időpontok megfelelő időközökkel való kiadásával biztosítja, hogy az olvasók ne találkozzanak egymással.
Az olvasók kötelesek maszkot viselni, találkozások esetén a védőtávolságot megtartani, nem csoportosulhatnak a könyvtár előtti terekben. A dokumentumok átadása-átvétele előtt kérjük kézfertőtlenítő használatát.

 

KIEGÉSZÍTÉS:

 

A Kari könyvtárban a tervezettől eltérően nem december 23-tól, hanem december 21 - 2021. január 3. között SZÜNETEL a korlátozott jelenléti szolgáltatás keretében megvalósuló dokumentum kölcsönzés és visszavétel. Tisztelettel kérünk mindenkit, ha bármilyen dokumentumra szüksége lenne, ezt még ma 16:00-ig, holnap, pénteken 11:00-ig jelezze az info-muveszeti@lib.pte.hu címre.

A PTE oktatók digitalizálási kéréseit kérjük az alábbi e-mail címre eljuttatni:  digitalizalas@lib.pte.hu

 

-

Dear users,

 

Please note that in accordance with Government Decree No. 484/2020. (XI.10.) – due to the epidemiological situation – the entire University of Pécs University Library and Knowledge Centre (Knowledge Centre, with all Faculty and Branch Libraries) will be closed for 30 days from November 11, 2020.

During this time:

  • Rental, and use on site will be suspended
  • Our online services are continuously available

 

We will keep you informed about the services and further actions on the library website and on our community pages (Facebook, Twitter).

We ask for your kind understanding and patience regarding the situation.

 

Pilláry Zsófia

könyvtárvezető / head librarian