Ugrás a tartalomra

Szakmai gyakorlati lehetőség az Ancora Galériában

Az Ancora Art Kortárs Kereskedelmi Galéria különböző, a galéria működéséhez köthető szakmai feladatokra keres gyakornokot.
A galéria szívesen lát minden érdeklődőt! Olyan embert keresnek, aki segíti a galéria mindennapi működését és a galériavezető szakmai munkáját. A gyakorlati idő alatt a jelentkező megismerheti egy kortárs kereskedelmi galéria működését, gyakorlatot szerezhet kiállításszervezésben, kulturális programszervezésben, projektmenedzsmentben és különböző marketing tevékenységekben is.
Lesznek olyan feladatok, amik rendszeres jelenlétet igényelnek, például a közösségi média kampány megtervezése ilyen feladat, és a kulturális programszervezői feladatok is. Olyan érdeklődőkre is számítanak, akik szívesen segítenek a kiállítások megnyitása előtti hajrában, installálásban, média kampányban, háttérkommunikációban illetve a dokumentációban.

 

Akit szívesen látnak a jelentkezők között:
- szeretné megismerni egy kereskedelmi galéria működését
- érdekli a kortárs művészet, van erről némi tájékozottsága
- gyakorlottan használja a közösségi média felületeket
- jó a szervezőkészsége
- megbízható
- önálló munkavégzésre képes
- pontos, precíz

 

Ellátandó feladatok:
- galériavezető munkájának segítése
- részvétel a galéria működésének háttérmunkáiban
- kiállítás rendezésben segítség
- programszervezés asszisztencia
- közösségi média tartalomszerkesztés
- weboldal tartalomszerkesztés
- kapcsolattartás művészekkel, partnerekkel

 

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel, amiben a jelentkező leírja, mik az érdeklődési körei, miért érdekli ez a terület, miért dolgozna az Ancora Galériában szívesen, milyen
feladatokban látja az erősségeit.


Jelentkezni folyamatosan lehet, mert vannak olyan feladatok is, amik egy-egy kiállítás létrejöttéhez kapcsolódnak, inkább kampányszerű feladatok, de olyanok is vannak, ami hosszabb távú elköteleződést igényelnek. Időbeosztás megbeszélés alapján.

A gyakornokoknak anyagi ellenszolgáltatást jelenleg nem tudnak nyújtani. Ha sikeres az együttműködés, lehetőség van galéria asszisztensi pozíció betöltésére a gyakorlati idő letelte után.

 

Jelentkezés: info@ancoragaleria.hu
Honlap: www.ancoragaleria.hu

Pályázat határidő: