Ugrás a tartalomra

Recycle Design kiállítás - újrahasznosított élettér

 
Alkotói, tervezői folyamatodban inspirál a fenntarthatóság, fontos számodra a környezettudatosság? Akkor jelentkezz a Recycle Design Kiállítás – Újrahasznosított Élettér pályázatra!

A Hybridart Management pályázatot hirdet Újrahasznosított Élettér címmel, amelyre olyan alkotók, designerek, illetve bútortervezők jelentkezését várjuk, akiknek szívügye a re- és upcycling filozófia, valamint a hulladékmentesség. Munkásságuk során e szellemiség jegyében kísérleteznek, illetve állítják elő újrahasznosított design termékeiket, alkotásait.

Ha szeretnéd, hogy a fenntarthatóság jegyében készült munkádat, alkotásodat (legyen az designer bútor, decor, illetve használati tárgy, vagy akár műalkotás), ötletedet egy recycle design enteriőr témájú tematikus kiállítás keretében megismerhesse a nagy közönség, akkor küldd el jelentkezésedet a munkásságod és a pályázatra nevezni kívánt tárgyak, alkotások bemutatásával az info@hybridart.hu email címre „RECYCLE DESIGN KIÁLLÍTÁS – Újrahasznosított Élettér” tárgy megjelöléssel.

A kiállítás két helyszínen is megtekinthető lesz: július-augusztus időszakban a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban lévő BLOKK Art&Design közösségi tér ad otthont a környezettudatos élettér témájú kiállításnak, ősszel pedig a budapesti Hybridart Space galéria fogadja be a pályázatra érkező és kiválasztott munkákat.

JELENTKEZZ 2024. július 15-ig a PÁLYÁZATRA!
Pályázat határidő: