Ugrás a tartalomra

Vylyan BOGYÓLÉ 2018 borcímke pályázat

A Vylyan Pincészet idén már tizennegyedik alkalommal hirdeti meg a mindig izgalmas művészi címkepályázatát. A Vylyan BOGYÓLÉ, az évjárat első vörösbora kirobbanó gyümölcsösséggel, frissességgel és új művészi címkével hoz vidámságot az őszbe. Ez a lendület minden évben megmutatkozik a palackokba zárt borokban és a palack külsején is!

Legyen ez így idén is! Légy részese Te is!

 


Kedves Pályázó,

A villányi lankák „bozsoléja” a franciaországi Beaujolais Nouveau hagyományait követve készül. E különleges borkészítés lényege, hogy maga a bor a bogyón belül születik, erre utal a „Bogyólé” elnevezés. Ez a bor november elején hagyja el a szülői házat és üdén, fiatalon kezdi meg hódító útját. A belső tartalom a mi kezünk munkáját dicséri majd, de azt, hogy milyen külsővel teszi ezt meg, idén is a Rátok bízzuk! Rátok, akik épp oly fiatalok, lendületesek és frissek vagytok, mint maga a bor, melyet a palack rejt!

Kedves növendékek, sok sikert kívánok nektek ahhoz, hogy megleljétek az újbor frissességéhez és gyümölcsös, üde jellegéhez a legjobban illeszkedő hangulatot és képi világot! Mutassátok meg, szerintetek milyen a legütősebb Bogyólé címke!  A cél, hogy a palackra tekintve a fogyasztókat azonnal átjárja a kellemes izgatottság, bizsergés és kíváncsiság!

Debreczeni Mónika, Vylyan Pincészet

 

A pályázat első helyezettje 200.000 forint alkotói díjat és 24 palack Vylyan Bogyólé 2018-t nyer.
A címke pályázatok beadási határideje: 2018. szeptember 18.


Részletes pályázati kiírás:  http://aranyrajzszog.hu/aktiv-palyazatok

Pályázat határidő: