Ugrás a tartalomra

Vylyan Bogyólé 2017 címkepályázat kiírás

A Vylyan Pincészet a 2017-es szürettel már tizenharmadik alkalommal hirdeti meg népszerű művészi címkepályázatát. A Vylyan BOGYÓLÉ, az évjárat első vörösbora kirobbanó gyümölcsösséggel, frissességgel és minden évben új művészi címkével hoz vidámságot az őszbe.

A megújult Bogyólé pályázaton a PTE Művészeti Kara és a Pécsi Művészeti Gimnázium mellett a Magyar Képzőművészeti Egyetem, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Budapesti Metropolitan Egyetem, Egri Eszterházy Károly Egyetem, Soproni Egyetem ifjú művészei és volt hallgatói is pályázhatnak 30 éves korig!

 

Az első helyezett 200.000 forint alkotói díjat kap, az első három helyezett és a közönségdíjas bornyereményben részesülnek.

 

Beadási határidő: 2017. szeptember 20.

 

További kapcsolódó események:

Szeptember 22: szakmai zsűri a Vylyan Pincészetnél.  Az első (és 2.,3. helyezett) kiválasztása a Vylyan és a tervezőgrafika szakok delegált képviselői által. A pályázat ereménye még nem publikus, az első helyezettel megkezdődnek a nyomdai munkálatok.
Október 18-25: népszerű közönségszavazás a Vylyan facebook oldalán. A közönségdíjas kiválasztása.
Október 27: Bogyólé Örömünnep. 17:00 órakor Pécs szívében, a Nick Udvar passzázsán! Címkepályázat eredményhirdetés : A 2017-os Bogyólé címkék kiállítás megnyitóján lehull a lepel az 1., 2., 3. és helyezettről, s a közönségdíjasról. Majd díjátadás és közös koccintás (újborkóstoló a debütáló Vylyan Bogyólével és Kakas Rozéval) várja a díjazottakat és a közönséget, zenei aláfestéssel, sok mosollyal.Kiket várunk? a pályázók, a projekt résztvevői, a borkedvelő nagyközönség és a sajtó.
Október 27- november 12.: Kiállítás a pályamunkákból Pécs szívében, a Nick Galériában.
Október 28: ’BÚÉK’, azaz Boldog Új évjáratot Kívánunk – közönségrendezvény, a debütáló Vylyan Bogyólével és Kakas Rozéval), gasztronómiával, Mongooz and the Magnet koncerttel a Vylyan Teraszon

 

Kapcsolat:

Iványi Emese, Vylyan Pincészet, 7800 Kisharsány, Fekete-hegy, +36 30 458 1108, www.vylyan.hu, e-mail: info@vylyan.hu

Pályázati részletek: https://www.vylyan.hu/bogyole-borcimke-palyazat-2017/