Ugrás a tartalomra

"Motor-On" - A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság művészeti pályázata

P Á L Y Á Z A T I   F E L H Í V Á S

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság rajzpályázatot hirdet a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar hallgatói számára  „MOTOR-ON” címmel.

A pályázat kiírói motoros közlekedés veszélyhelyzeteit bemutató (elrettentő) fekete-fehér rajzokat várnak, amelyeket címmel vagy szlogennel kell ellátni.

Az alkotásokon a „halál” szimbóluma kerüljön megjelenítésre.  A pályaművek A/4 méretben készüljenek, amelyek JPG. formátumban kerüljenek megküldésre.    

 

Alkalmazható technikák: szabadon választott
A pályaműveket erre az e-mail címre várják: kommunikacio.baranyamrfk@baranya.police.hu
A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a motorozás veszélyeire a balesetek megelőzése érdekében.

 

Beküldési határidő: 2021. március 16.

A BMBK Facebook-oldalának követői szavazataikkal részt vehetnek a zsűrizés folyamatában:

https://www.facebook.com/BMBB-Baranya-Megyei-Balesetmegel%C5%91z%C3%A9si...

A szavazás lezárása: 2021. március 26. 22:00

 

 

A rajzok felhasználása:
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya a beérkezett pályaműveket közzéteszi saját közösségi (Facebook) oldalain, ahol az oldalt követők szavaznak a legjobb három alkotásra.
Az alkotó - a pályázaton történő részvétellel - hozzájárul ahhoz, hogy a pályaművéről készült fotót a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési céllal az írott és elektronikus sajtóban (pl. Facebook, ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Rendőrség honlapja) propaganda és oktatási célból térítésmentesen felhasználja, továbbá alkotását kisebb méretben (szórólap, naptár és plakát formában) különböző kiállításokon és balesetmegelőzési rendezvényeken díjmentesen bemutathassa, terjeszthesse.

Díjazás:

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az első helyezettet (legtöbb szavazat birtokosát) 30.000 Ft értékű, a második helyezettet 20.000 Ft értékű és a harmadik helyezettet 10.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártyával díjazza! A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a nyertes pályaműveken felül további különdíjakat adhat át.
A megjelentetés feltétele a felhívás mellékletében található hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, valamint annak a rajzzal egyidőben történő megküldése.
A beküldési határidő után beérkezett pályaműveket nem tudják elfogadni.

Pécs, 2021. február 24.


Melléklet: Hozzájáruló nyilatkozat (doc)

Pályázat határidő: