Ugrás a tartalomra

Intézményi, Szakmai, Tudományos ösztöndíj 2016/17 tanév 1. félév

Pályázati kiírás

 

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsága a 2016/2017-os tanév őszi szemeszterére pályázatot ír ki

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj elnyerésére.

„Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíjban részesülhet a teljes idejű alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőfokú szakképzésben, illetve doktori képzésben részt vevő hallgató.” (PTE SzMSz 6. sz. melléklet, 18. §, 2. bekezdés)

„Az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj a tantervi követelményeken túlmutató (tudományos, sport, művészeti) tevékenységet végző hallgató részére pályázat alapján, félévre, havonta vagy egyszeri alkalommal folyósított juttatás. A pályázatokat jelen Szabályzat 8. számú mellékletében meghatározott űrlapon a kari DJKB-nak kell leadni, amely azokat az ügyrendnek megfelelő eljárásban bírálja el.” (PTE SzMSz 6. sz. melléklet, 18. §, 3. bekezdés)

„ A Karon a DJKB dönt arról, hogy az aktuális félévben, a hallgatói normatíva alapján hányan részesülnek jelen Szabályzat 18. §-ban meghatározott intézményi szakmai, tudományos ösztöndíjból. A DJKB a jelen szabályzat 8. számú mellékletében szereplő űrlap Kari Tanács által módosított formájában írja ki a pályázatokat, és a pályázók között a Kari Tanács által jóváhagyott pontrendszer szerint elnyert pontok alapján rangsort állít fel. Az elnyert pályázók közül 50-50%-ban képviselik a Zeneművészeti Intézet és a Vizuális Művészeti Intézet hallgatóit.” (PTE SzMSz 6. sz. melléklet, 61/D. §, 4. bekezdés)

 

Pályázati űrlap felvehető a szolgáltatói irodában, illetve a http://www.art.pte.hu/djkbpalyazat címről letölthető.                       

A pályázatok beküldésének határideje:

2016. október 18.

A pályázatot kérjük a DJKB irodában leadni, vagy postai úton elküldeni az alábbi címre és a borítékra ráírni:

PTE MK DJKB

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj

7622 Pécs
 Zsolnay Vilmos u. 16.

 

Késve leadott, illetve hiányos pályázatokat, valamint a hallgató aláírását nem tartalmazó pályázatot a Bizottságnak nem áll módjában elfogadni!

 

Az űrlapon feltüntetett adatok, tények és az azok alátámasztására benyújtott dokumentumok közötti eltérésekből, hiányosságokból, hibákból adódó hátrányokért nem vállalunk felelősséget, ezért kérjük figyelmesen, olvassák el a pályázati űrlapot, illetve annak kitöltési útmutatóját!

Pályázat határidő: