Ugrás a tartalomra

Hit - vallás - sport - tudomány 2021 - fotópályázat

Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Sporttudományi Társaság országos nyílt fotópályázatot hirdet az alábbi nevezési kategóriákban.


A pályázat célja:
A pénzdíjas - bruttó 500 000.-Ft összdíjazású - pályázat célja, hogy a fotográfia segítségével, annak nézőpontján keresztül találjuk meg, fedezzük fel, - akár a profi akár az amatőr fotósok szemszögéből - a sport és a tudomány, illetve a hit/vallás¬-sport kapcsolatában rejlő, azokat az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek érdekesek, de egyben művésziek, szépek, megörökítésre érdemesek és visszaadnak valamit abból a kapcsolatból, ami még ha az első látásra talán kicsit távolinak is tűnik és nem is gondolunk rá, de létezik.
Célunk tehát, hogy a fényképezőgép objektívjén keresztül lássuk, illetve láttassuk meg a kapcsolatot a (fotó)művészet, a tudomány, - a hit/vallás és a sport között.

Nevezési kategóriák:
1/ „Tudomány a sportban, sport a tudományban”
(A pályázat kiírói várják a tudomány különböző aspektusai és a sport, a testmozgás, a fizikai aktivitás közötti kapcsolatot bemutató művészi szintű fotográfiákat)
2/ „Hit/Vallás - Sport avagy Hitvallás és Sport”
(Olyan művészi szintű fotográfiákat várnak, amelyek az első látásra távolinak tűnő téma területeket köti össze, mutatja be a fényképezőgépek objektívjén keresztül)

 

A beküldéssel kapcsolatos tudnivalók:
A fotókat kizárólag elektronikus formában a https://palyazat.mstt.hu/mstt pályázati felületre regisztráció után kell feltölteni szeptember 12. 24.00-ig a kért adatok megadásával az mstt.hu honlapon a fotópályázat címszó alatt található hozzájáruló nyilatkozat elfogadásával és az adatkezelési tájékoztató tudomásul vételével (mstt.hu). A beküldött képfile neve a kép címe legyen.

 

Részletes felhívás és a feltételek: https://mstt.hu/orszagos-fotopalyazat/

Pályázat határidő: