Ugrás a tartalomra

Fundamenta – Amadeus Plakátpályázat | Pécs 2022

Beadási határidő: 2022. március 22.

Az AMADEUS Művészeti Alapítvány egyfordulós pályázatot hirdet a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán tanulmányait folytató képzőművész hallgatók részére
 

  • a 2022/2023-as tanévre szóló FUNDAMENTA – AMADEUS Alkotói Ösztöndíj | Pécs 2022 pályázati plakát (70×100 cm és 70×50 cm méretben | színes mutációban), valamint
  • a pályázati kiállításra és a díjátadási rendezvényre szóló meghívó (LA4 méretben) elkészítésére.


A pályamunkákon fel kell tüntetni a támogatók logóját és cégnevét, illetve a plakát és a meghívó pontos szövegét. A megjelenítendő logók és a szöveg a kiírás alatt lévő linken keresztül letölthetőek. A tervező nevének feltüntetése nem kötelező, de megengedett.

A nyertes pályamunka nyomdai kivitelezésre és felhasználásra kerül az ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ és a kapcsolódó kiállítás, valamint díjátadó rendezvény lebonyolításának keretén belül. A nyertes pályázó együttműködik az alapítvánnyal a nyomdai kivitelezés lebonyolításában is.

A nyertes pályamunkát digitális nyomdai kivitelezésre alkalmas módon (1:1 méret, 300 dpi felbontás, RGB vagy CMYK, JPG kiterjesztés vagy egyéb képi formátum) kell leadni.

Pályázni kizárólag elektronikus úton az AMADEUS Művészeti Alapítvány pályázati oldalán lehet. Pályázat beadásához minden pályázónak először regisztrálnia kell. A regisztráció megerősítését (megadott e-mail címre kapott linken keresztül) követően tud belépni a pályázó a saját pályázati oldalára, ahol az ott megadott feltételek szerint tudja feltölteni portfólióját. A pályázat beadását követően nincs lehetőség a feltöltött képek módosítására!

A pályázat díjazására (100.000,- forintos egyszeri ösztöndíj) az ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ díjátadó rendezvényének keretén belül kerül sor. A nyertes pályamunka tekintetében a díj átadásával az alapítvány a jövőre nézve korlátlan és ingyenes felhasználói jogokat szerez.

A pályázat eredményét az alapítvány kuratóriuma az alapítvány honlapján (www.amadeusalapitvany.hu) 2022. március 25-én teszi közzé.

 

Részletek: https://www.amadeusalapitvany.hu/palyazataink/aktualis-palyazatok/

A támogatók logói
Plakát és meghívó szövege

Pályázat határidő: