Ugrás a tartalomra

FUNDAMENTA – AMADEUS PLAKÁTPÁLYÁZAT | Pécs 2020

Beadási határidő: 2020. március 18., szerda, éjfél

Az AMADEUS Művészeti Alapítvány egyfordulós pályázatot hirdet a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán tanulmányait folytató képzőművész hallgatók részére

• a 2020/2021-es tanévre szóló FUNDAMENTA – AMADEUS Alkotói Ösztöndíj | Pécs 2020 pályázati plakát (70×100 cm és 70×50 cm méretben | színes mutációban), valamint
• a pályázati kiállításra és a díjátadási rendezvényre szóló meghívó (LA4 méretben) elkészítésére.

A pályamunkákon fel kell tüntetni a támogatók (AMADEUS Művészeti Alapítvány, Fundamenta-Lakáskassza Zrt., ECOVIS HUNGARY, PTE és Nádor Galéria) logóját és cégnevét, illetve a plakát és a meghívó pontos szövegét. A megjelenítendő logók és a szöveg a kiírás alatt lévő linken keresztül letölthetőek. A tervező nevének feltüntetése nem kötelező, de megengedett.

A nyertes pályamunka nyomdai kivitelezésre és felhasználásra kerül az ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ és a kapcsolódó kiállítás, valamint díjátadó rendezvény lebonyolításának keretén belül. A nyertes pályázó együttműködik az alapítvánnyal a nyomdai kivitelezés lebonyolításában is.

A nyertes pályamunkát digitális nyomdai kivitelezésre alkalmas módon (1:1 méret, 300 dpi felbontás, RGB vagy CMYK, JPG kiterjesztés vagy egyéb képi formátum) kell a nyomdának átadni.

Pályázni kizárólag elektronikus úton az AMADEUS Művészeti Alapítvány pályázati oldalán lehet. Pályázat beadásához minden pályázónak először regisztrálnia kell. A regisztráció megerősítését (megadott e-mail címre kapott linken keresztül) követően tud belépni a pályázó a saját pályázati oldalára, ahol az ott megadott feltételek szerint tudja feltölteni portfólióját. A pályázat beadását követően nincs lehetőség a feltöltött képek módosítására!

A pályázat díjazására (100.000,- forintos egyszeri ösztöndíj) az ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ díjátadó rendezvényének keretén belül kerül sor. A nyertes pályamunka tekintetében a díj átadásával az alapítvány a jövőre nézve korlátlan és ingyenes felhasználói jogokat szerez.

A pályázat eredményét az alapítvány kuratóriuma az alapítvány honlapján (www.amadeusalapitvany.hu) 2020. március 19-én teszi közzé.

A támogatók logói
Plakát és meghívó szövege

Részletek: https://www.amadeusalapitvany.hu/palyazataink/aktualis-palyazatok/

Pályázat határidő: