Ugrás a tartalomra

FUNDAMENTA – AMADEUS ALKOTÓI / KISALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT | Pécs 2019


FUNDAMENTA – AMADEUS ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT | Pécs 2019

Beadási határidő: 2019. május 2.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt., az AMADEUS Művészeti Alapítvány és a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara közös szervezésében idén is meghirdetésre kerül 1 szobrász és 1 festő ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ és 3 darab KISALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ.

Pályázati feltételek:

• Az ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ-ra kizárólag II.-III.-IV. éves PTE-MK festő és szobrász hallgató pályázhat 2 db pályamunkával. A KISALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ-ra az V. éves végzős hallgatók is nyújthatnak be pályázatot 1 db pályamunkával.
• Az ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ összege 80.000,- Forint/hó egy tanéven keresztül, míg a KISALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ összege 250.000,- Ft/műtárgy.
• Bármely ösztöndíjra érvényesen pályázni kizárólag úgy lehet, ha a pályázó elektronikusan benyújtja pályázatát és feltölti a pályamunká(k)ról készült fotó(ka)t valamint portfólióját a pályázati oldalon keresztül. Pályázat beadásához minden pályázónak először regisztrálnia kell. A regisztráció megerősítését (megadott e-mail címre kapott linken keresztül) követően tud belépni a pályázó a saját pályázati oldalára, ahol az ott megadott feltételek szerint tudja feltölteni portfólióját. A pályázat beadását követően nincs lehetőség a feltöltött képek módosítására!
• Valamennyi pályázó vállalja, hogy a pályázati kiállításra határidőben leadja pályamunkáját és papír alapú portfólióját is (a KISALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ-ra pályázóknál portfóliót nem kell beadni!).
• Vállalja továbba (amennyiben nem V. éves hallgató), hogy a pályázatra beadott pályamunkájával automatikusan részt vesz a KISALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT-on is az ott meghatározott feltételekkel.
• Tudomásul veszi, hogy az ALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ elnyerése esetén az AMADEUS választása szerinti 1 db pályamunkája (több beadott pályamunka esetén) ingyenesen az AMADEUS tulajdonába kerül.

A pályamunkákat és a papír alapú portfóliót a PTE-MK festő tanszéken György Hajnalnál legkésőbb 2019. május 6. 16h-ig lehet leadni.

FUNDAMENTA – AMADEUS KISALKOTÓI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT | Pécs 2019

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és az AMADEUS gyűjteménye bővítése céljából a pályázati kiállításra beadott pályamunkákból kiválasztott összesen 3 műalkotást, illetve alkotóját díjazza 250.000,- forint/műtárgy egyszeri, fix összegű ösztöndíjjal.

A pályamunkák későbbi cseréje, illetve a főszponzorral való későbbi alkudozás semmilyen formában nem megengedett!

A pályázat eredményhirdetése:

A pályamunkákból rendezett kiállítás megnyitója, a pályázatok eredményhirdetése és a díjátadás, valamint az azt követő fogadásra 2019. május 10-én (péntek) 17:30 órakor kerül sor. Ennek keretén belül kerül átadásra a FUNDAMENTA-AMADEUS PLAKÁTPÁLYÁZAT | Pécs 2019 nyertesének díja is.

A pályázati kiállítás megtekinthető:

2019. május 10. és 31. között a Nádor Galériában (Pécs, Széchenyi tér) | nyitva: hétfő – péntek 11.00-19.00 óra között.

 

További részletek:  https://www.amadeusalapitvany.hu/palyazataink/aktualis-palyazatok/


Pályázat határidő: