Ugrás a tartalomra

Campus Mundi pályázati felhívások hallgatók részére

Elérhetőek a következő pályázati fordulóra kiírt hallgatói Campus Mundi felhívások a PTE honlapján: http://erasmus.pte.hu/hu/content/campus-mundi-palyazatok-0

 

A Campus Mundi program célja a felsőoktatás minőségének javítása - különös tekintettel a foglalkoztathatóságra -, valamint a magyarországi felsőoktatási intézmények nemzetközi szerepének, elismertségének növelése. A projekt a nemzetközi hallgatói mobilitás elősegítését, illetve a hazai felsőoktatási intézmények nemzetköziesítésének támogatását szolgálja.

 

Campus Mundi ösztöndíj külföldi részképzéshez

Következő határidő: 2016.09.20.

Pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók számára külföldi részképzésre elsősorban ERASMUS+ önfinanszírozó státuszú hallgatók részére.

 

Campus Mundi ösztöndíj rövid külföldi tanulmányúthoz

Következő határidő: 2016.10.20.

Pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók számára külföldi rövid tanulmányút megvalósítására

 

Campus Mundi ösztöndíj külföldi szakmai gyakorlathoz

Következő határidő: 2016.10.20.

Pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók számára külföldi szakmai gyakorlatra elsősorban ERASMUS+ önfinanszírozó státuszú hallgatók részére

 

A kari felhíváshoz és a Campus Mundi ösztöndíjakhoz kapcsolódan a PTE Külügyi Igazgatósága Központi Erasmus+ és Campus Mundi Információs napot tart. Helyszín: BTK-TTK Aula. Időpont: 2016.09.14-én 9:30 és 14:30 között. Mindenkit szeretettel várnak.

 

Erasmus+ és Campus Mundi pályázat

Pályázat határidő: