Ugrás a tartalomra

Korlátozott jelenléti szolgáltatások a Kari Könyvtárban

A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont kari könyvtárai - így a Művészeti Kar Könyvtára is -  április 19-től újra lehetőséget biztosítanak a "Korlátozott jelenléti szolgáltatások" igénybevételére. Ennek feltételei:

Érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasók, PTE polgárok oktatók, kutatók és hallgatók előzetes telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvételt követően, a könyvtárral előre egyeztetett időpontban - a Könyvtár bejáratánál kialakított Átadás/Átvételi ponton - vehetnek át és hozhatnak vissza könyvtári dokumentumokat.

A Művészeti Kar Könyvtárának ügyeleti rendje:
Hétfő-Péntek: 8:00- 16:00
Tel.: + 36 (72) 501-500 / 22 818 M
E-mail: info-muveszeti@lib.pte.hu
(Kérjük, a kölcsönzésre vonatkozó kéréseket ne magánlevélben, Messengeren, a Könyvtár Facebook oldalán, hanem kizárólag e címre küldjék!)

Amit mi kérünk: viseljünk maszkot, a dokumentumok átadása/átvétele előtt mindenki használja a Campus területén kihelyezett kézfertőtlenítőt, ill. tartsa a védőtávolságot!

A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont „hibrid oktatás”-támogatást megvalósító szolgáltatásai és lehetőségei a továbbiakban is biztosítottak.
Megjegyzés: A Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtár esetében a szolgáltatás az ÁJK campusán, külön eljárásrend szerint történik!

Vigyázzunk egymásra! Mindenkit szeretettel várunk!

https://www.facebook.com/mkkonyvtar/posts/1122421571591322