Ugrás a tartalomra

Amedeus Fundamenta plakátpályázat | Pécs 2019

Az Amadeus Művészeti Alapítvány egyfordulós pályázatot hirdet a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karon tanulmányait folytató képzőművész hallgatók részére

•    a 2019/2020-es tanévre szóló Fundamenta - Amadeus Alkotói Ösztöndíj Pécs 2019 pályázati plakát [70x100 cm és 70x50 cm-színes mutációban], valamint
•    a pályázati kiállításra és a díjátadási rendezvényre szóló meghívó [LA4 méretben] elkészítésére.


Megjelenési elvárások:
A pályamunkákon fel kell tüntetni a támogatók logóját és cégnevét, illetve a plakát és a meghívó pontos szövegét.
A megjelenítendő logók és a szövegek a kiírás alatt lévő linken keresztül letölthetőek. A tervező nevének feltüntetése nem kötelező, de megengedett.

A nyertes pályamunka nyomdai kivitelezésre, és felhasználásra kerül az Alkotói Ösztöndíj és a kapcsolódó kiállítás valamint díjátadó rendezvény lebonyolításának keretén belül. A nyertes pályázó együttműködik az Alapítvánnyal a nyomdai kivitelezés lebonyolításában is. A nyertes pályamunkát digitális nyomdai kivitelezésre alkalmas módon (1:1 méret, 300 dpi felbontásban, RGB vagy CMYK; TIF kiterjesztésben illetve egyéb képi pdf, jpg formátumban) kell leadni.

•    Pályázni kizárólag elektronikus úton az Amadeus Művlészeti Alapítvány pályázati oldalán lehet.
•    A pályázat csak akkor lesz érvényes, ha a pályázó a pályázati feltételeket elfogadja. 

A pályázat díja: 100.000,- Forintos egyszeri ösztöndíj, mely az Alkotói Ösztöndíj díjátadási rendezvényének keretén belül kerül átadásra.
A nyertes pályamunka tekintetében a díj átadásával az alapítvány a jövőre nézve korlátlan és ingyenes felhasználói jogokat szerez.

A pályázat eredményét az alapítvány kuratóriuma az alapítvány honlapján www.amadeusalapitvany.hu 2019. március 19-én teszi közzé.

Beadási határidő: 2019. március 12. kedd, éjfél


A szövegek és a támogatók letölthető logói

További információ: https://www.amadeusalapitvany.hu/palyazataink/aktualis-palyazatok/

Pályázat határidő: