Ugrás a tartalomra

Pályázati Felhívás - Godot Art Expo ’24

A Godot Kortárs Művészeti Intézet nyílt pályázatot hirdet egyéni alkotók számára a Godot Art Expo ’24 rendezvényen való szereplésre. A kiállítás során kiosztott fődíj nyertese Magyarország egyik leginnovatívabb művészeti intézményében rendezhet önálló kiállítást, részt vehet a Godot mentor programjában, és lehetőséget kap, hogy csatlakozzon a Godot Kortárs Művészeti Intézet művészköréhez.

A Godot Art Expo 2016 óta a leglátogatottabb fiatal művészeket támogató képzőművészeti vásár, amelyet a művészeti szakma is érdeklődéssel figyel.

A rangos esemény célja, hogy új perspektívát kínáljon az YZ generáció művészei számára, elősegítve pályájuk felívelését és bemutassa munkásságukat a műgyűjtők számára. A Godot Kortárs Művészeti Intézet hosszútávú mentorprogramjának keretei között több díjat is kioszt az Art Expo résztvevői között.

A pályázat kiírója: Godot Nonprofit Kft.

A pályázatok beküldési határideje: 2024. július 14. 12:00

A pályázók köre: 40 év alatti képzőművészek.

Fődíj:

A Godot Kortárs Művészeti Intézet önálló kiállítási lehetőséget biztosít kiállítóhelyeinek egyikében, továbbá a Godot Art Expo fődíjasa bekerülhet a Godot Kortárs Művészeti Intézet állandó művészei közé, és a Godot Intézet mentor programjába.

A vásáron alkotásaikkal bemutatkozó művészeknek lehetőséget adunk, hogy alkotásaik minimum 1 éven keresztül a bygodot.hu online galériában szerepelhessenek.

Beküldhető pályaművek

Képzőművészeti alkotások, mint festmények, szobrok, kisplasztikák, sokszorosított eljárással készült műalkotások, installációk, videómunkák, stb.


A portfóliókat emailben kérjük elküldeni kizárólag levél mellékleteként:
Formátum: pdf / Word . + jpg - összesen maximum 25 Mb.

A portfólió az alábbi adatokat tartalmazza:

Személyes adatok:

  • Alkotó neve
  • Elérhetősége (e-mail cím, telefonszám)
  • Művésznév (opcionális)
  • Születési idő
  • Önéletrajz
  • A művészeti alkotásokat bemutató weboldal, instagram vagy facebook oldalak linkjei (opcionális)
  • Maximum 20 alkotás fotója, amelyeket a vásáron kiállítana
  • Alkotások adatai: Minden alkotásnál legyen feltüntetve - cím, dátum, méret, anyaghasználat, technika, műfaj (festmény, print, videó, szobor stb.)

A pályázati anyagokat a godotpalyazat@gmail.com email címre várjuk.

A tárgyban tüntesse fel: Godot Art Expo 2024 (A tárgy feltüntetése nélkül pályázata elveszhet rendszerünkben, ez esetben nem tudjuk garantálni a pályamű elbírálását.)

Kiállítás ideje: 2024. október 22 – november 3.

Helyszín: Godot Kortárs Művészeti Intézetm, cím: Budapest, 1036 Fényes Adolf utca 21.

Pályázat határidő: