Ugrás a tartalomra

A Pályázati Igazgatóság Erasmus+ tájékoztatója a Rektori Hivatalban.

A PTE Pályázat- és Projektmenedzsment Igazgatósága decemberben tartott online tájékoztatót az aktuális Erasmus+ pályázati kiírásokról, melyek nemzetközi együttműködések keretében létrejövő szakmai projektek megvalósítását hivatottak támogatni.

2023. január 13-án  a Pályázati Igazgatóság „ötletroham” találkozót tart az EDUC csapat segítségével.  Az esemény célja, hogy minden lehetséges PTE szereplő lássa, milyen projektötletek vannak a palettán, illetve abban az esetben, ha a partnerség még nem teljes, az EDUC hálózat bázisán igyekeznek segíteni a további partnerkeresés kapcsán. (A 2022. decemberi infonap előadásának anyaga letölthető innen.)

A találkozó helyszíne: Rektori Hivatal, Szenátusi Terem
Időpont: 2023. január 13., 10:00

A pályázási folyamat első lépcsője egy pályázati adatlap beadása a PTE-n belül, melyet az adott szervezeti egység vezetőjével és pénzügyi referensével kell jóváhagyatni és aláíratni. Ennek leadási határideje 2023 január 25.  

Akinek van olyan szakmai projektötlete, vagy inkább terve, melyet nemzetközi partnerekkel kíván megvalósítani és keresi hozzá a megfelelő anyagi forrást, mindenképp érdemes megismerkedni ezzel a pályázati lehetőséggel.