Ugrás a tartalomra

"KAMERAZOOM" - a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság rajzpályázata

Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság rajzpályázatot hirdet a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar hallgatói számára "KAMERAZOOM" címmel.
Vagyonvédelmi kamerák prevenciós hasznosságát bemutató karikatúra rajzokat vár a főkapitányság, címmel vagy szlogennel ellátva.
A vagyonvédelemmel összefüggésben az alkotás témája a lopás (Például: a lakásbetörés, a gépjárműfeltörés, a zseblopás, a strandlopás és az alkalmi lopás) bűncselekménye, amelynek elkövetőjét a kamera „buktatja le". A pályaművek N4 méretben készüljenek, amelyek jpg. formátumban kerüljenek megküldésre az alkotó nevével és a pályamű címével együtt.

Beküldési határidő: 2023. február 28.
Alkalmazott technika: szabadon választott

A pályázat célja, hogy a lakosság figyelmét felhívja a vagyonvédelmi kamerák bűnmegelőzésben betöltött szerepére.

A pályaműveket az alábbi e-mail címre várja a főkapitányság: bunmeg.baranyamrfk@baranya.police.hu

 

Rajzok felhasználása:
A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztálya a beérkezett pályaműveket közzéteszi a főkapitányság közösségi (Facebook) oldalán, ahol az oldalt követők szavaznak a legjobb alkotásra.
Az alkotó - a pályázaton történő részvétellel - hozzájárul ahhoz, hogy a pályaművéről készült fotót a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési céllal az írott és elektronikus sajtóban (pl. Facebook, és a Rendőrség honlapja) propaganda és oktatási célból térítésmentesen felhasználja, továbbá alkotását kisebb méretben (szórólap, naptár és plakát formában) különböző kiállításokon és rendezvényeken díjmentesen bemutathassa, terjeszthesse.
Díjazás: A közösségi oldal követőinek szavazata alapján a legsikeresebb alkotás készítőjét a főkapitányság ajándéktárggyal jutalmazza.
Cím: 7622 Pécs, Vargha D. u. 1.; 7601 Pécs, Pf. 237
Telefon: +36 (72) 504-400
E-mail: titk.baranyamrfkta@baranya.police.hu

Pályázó a pályázaton történő részvétellel és a hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy munkáját a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság propaganda célból térítésmentesen felhasználja. A hozzájáruló nyilatkozat benyújtása a pályázat érvényességének feltétele. A hozzájáruló nyilatkozat mintát a pályázati felhívás 1. számú melléklete tartalmazza.

Teljes pályázati kiírás: (pdf)

Hozzájáruló nyilatkozat: (pdf)


2023. február 3.

Dr. Harmati Béla rendőrezredes
rendőrségi főtanácsos
bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes