2013 - 2012 - 2009 - 2008
pte-mk MAMI / elektronikus zenei médiaművészet szakirány + periszkóp rádió pécs

offline médiaművészeti alkotótelep
2013.

2013. augusztus 26-31. Ellend
Szeretettel várjuk a jelentkezőket nyári médiaművészeti alkotótelepünkre, melynek ezúttal egy ellendi parasztház melléképületei és környező területe ad otthont. A célkitűzés az, hogy a hálózati értelemben vett külvilágtól kicsit felszabadulva, a helyi környezetbe ágyazva hozzunk létre alkotásokat az általában vett médiaművészetek (hang- és videóművészet, interaktív alkotások, hálózati és rádiós kezdeményezések) és egyéb, a szituációhoz igazodó művészeti területeken, pl. land-art, performansz, pajtaszínház, mezőgazdasági kísérlet.

Felhasználható eszközök: számítógép, optikai eszközök, hangszórók, mikrofonok, fm rádióadó / vevő, belső-hálózati eszközök, szenzorok, megújuló energiaforrások, valamint a résztvevők egyénileg hozott eszközei.

Szálláshely: a helyszínen adott, minden résztvevő hozzon sátrat, hálózsákot, polifoam-ot stb.

Általános információk

Az alkotótelepen való részvétel ingyenes. Emellett viszont a jelentkezőket saját utazási költségei valamint a közösség együttes kiadásai (étkezés vagy annak nyersanyagai) terhelik.

Kérünk mindenkit a mobil kommunikációs eszközök és az internet használatának mellőzésére a tábor idején!

Az alkotótelepet egy 'építőtábor' is megelőzi június 28-30-án (vagy a jelentkezők által megállapított egyéb időpontban), melynek során a leendő résztvevők előkészíthetik későbbi munkaterületüket, valamint elülethetik azokat a növényeket, melyeket az alkotótábor során fogyasztanak majd.

Jelentkezés:
A jelentkezést email-ben küldött üzenetként kérjük 2013. június 28-ig. A levélben kérjük megadni az elérhetőségi adatokat (email + telefon), a preferált témakört és a saját rendelkezésre álló eszközöket.

Információ és jelentkezés: Kovács Balázs PTE-MK Média- és Alkalmazott Művészetek Intézete, email: kovacs.balazs@art.pte.hu.

Itt a facebook eseménylap is